Swatch – Revlon 345 Peach Smoothie

20140817_134556

Vandaag een swatch van een bijzonder lakje. Dit lakje zat in het gewonnen pakket wat ik laatst al heb laten zien op Blossomslife. Zoals je waarschijnlijk al kunt lezen is het een nagellakje met een geurtje eraan. Maar is dat eigenlijk wel lekker? Dat lees je hier!

20140817_134509

Peach Smoothie is zoals de naam al zegt een lakje in een perzikachtige kleur. Deze is dekkend in 3 laagjes als ze niet al te dun zijn. Het lakje is erg lastig aan te brengen, doordat de lak heel erg dun is en je dus al snel te veel lak aan je kwastje hebt. Wel droogt deze lak vrij snel op. Pas hier dus mee op wanneer je een beetje overtollige lak zolang op een andere nagel doet wat je later wilt uitsmeren. Dit ga je waarschijnlijk zien. Wel vind ik het een heel mooi kleurtje wat perfect is voor de zomer en de lente.

20140817_134533

In dit peachy lakje zitten ook gouden shimmers verstopt. In het flesje zie je ze best goed, maar op de nagels moet je ze soms wat zoeken. De shimmers passen wel erg goed bij de lak en zijn ook in verschillende groottes. Al met al is het een mooie lak!

Hou jij van peachy kleurtjes?

Advertenties

2 reacties op ‘Swatch – Revlon 345 Peach Smoothie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s