Nails Vs. Nails #7

image1

Het is alweer de laatste maandag van de maand en dus tijd voor weer een Nails Vs. Nails! Dit keer was het aan Kirsten om een leuk thema te kiezen. Dit keer Trick or treat! Een toepasselijk thema met het vooruitzicht op Halloween, maar niet zo standaard. Ben je benieuwd naar de creaties van Kirsten en mij? Kijk snel verder!

kirsten tot

Kirsten: Het is weer bijna Halloween, dus het thema voor deze nails vs. nails was niet zo moeilijk om te kiezen. Omdat “Halloween” zo standaard klinkt, besloten wij voor een zoeter “Trick or Treat” thema te gaan met natuurlijk een heleboel snoepgoed! Als ik aan Halloween snoepjes denk, dan is candy corn het eerste wat in mij opkomt. Je weet wel, die mierzoete snoepjes die altijd uit de volgende drie kleuren bestaan: geel, oranje en wit. Het was dus meer dan logisch dat ik dit snoep in mijn nail art design ging verwerken! Om het geheel wat schattiger te maken (ik ben namelijk gek op schattig!) heb ik Mickey Mouse toegevoegd als een spookje en een pompoen. Ik vind het design wel geslaagd, al zeg ik het zelf!

kirsten tot 2

Wat een leuke nail art! Dit doet me echt denken aan Disney Halloween, leuk! Lekker veel kleur en inderdaad erg toepasselijk die candy corn. Je nail art is weer geslaagd Kirsten!

PicsArt_1445849055054

Wat een leuk thema! Ik wilde al een tijdje een nail art opnieuw maken die ik een paar jaar terug heb gemaakt. Met bloed en griezel symbolen, maar bij trick or treat moet er toch ook wel iets snoepigs bij. Ik twijfelde erg of ik uit de losse pols wat zuurtjes ging maken of dat ik een leuk stempelpatroon ging zoeken en uiteindelijk ben ik hiervoor gegaan. Ik heb de kleuren een beetje in de halloween stijl gehouden en met wit cupcakes gestempeld. Ik vind de nail art erg leuk geworden, vooral ook omdat ik deze nail art van te voren niet in gedachten had! Dat zijn de leukere nail arts.

PicsArt_1445849282441

Zou je zelf Halloween nagels dragen?

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s