Challenge of the month #1

Vanaf deze maand doe ik mee aan de ‘Challenge of the month’ met een aantal leuke nail art bloggers. Elke maand is er een ander thema waar wij allemaal een nail art over maken. Deze maand is het thema: Birthday! Kijk je mee naar mijn creatie en die van de rest? Kijk snel verder!

COTM 2016 birthday kim

Laten we beginnen met mijn eigen creatie. Met halloween heb ik de stampingplate met deze schattige cupcakes ontdekt in mijn eigen stash. Het stond dus al vast dat ik deze sowieso wilde gebruiken. Ik wilde graag een leuke gradiënt en roze is nu eenmaal een kleur die ik vaak gebruik! Ik ben erg tevreden met het resultaat. Het ziet er erg schattig uit en past in het thema!

COTM 2016 birthday cindy

De nail art van Cindy past erg goed bij het thema, ook een leuke gradiënt verwerkt in de creatie. Enne, mooi roze is niet lelijk! Kijk voor meer nail art creaties van Cindy op brilliantnails.

COTM 2016 birthday imke

Deze nail art spreekt me erg aan. Het contrast van het witte en het zwarte vind ik erg mooi en dan die combinatie met de gekleurde balonnen is heel erg leuk! Kijk voor meer nail art creaties van Imke op iontrend.

COTM 2016 birthday malinka

Kleur ontbreekt niet in de nail art van Malinka. Wat een gezelligheid op haar nagels! Kijk voor meer nail art creaties van Malinka op nailsbymalinka.

COTM 2016 birthday diana

Diana heeft feestlijke glitters verwerkt in haar nail art, leuk! Glitters zijn altijd goed. Kijk voor meer nail art creaties van Diana op gekopnagellak.

COTM 2016 birthday norma

Deze nail art is heel anders als die van de rest, dat maakt het extra leuk! Een stoere touch.  Kijk voor meer nail art creaties van Norma op funkygnails.

COTM 2016 birthday mandy

Mandy is aan de slag gegaan met zelfgemaakte decals, wat een leuk resultaat! Lekker kleurrijk en Disney is altijd goed. Kijk voor meer nail art creaties van Mandy op mandy’s nail, shop & DIY blog.

COTM 2016 birthday ilse

Ilse is ook lekker aan de slag gegaan met kleur. Ik vind de combinatie van het geel, roze en blauw erg leuk samen! Kijk voor meer nail art creaties van Ilse op infnails.

Welke nail art is jouw favoriet?

Advertenties

6 reacties op ‘Challenge of the month #1

  1. Je hebt helemaal gelijk. Jouw nail art past perfect bij het thema. En de gradient in combinatie met de cupcakes schreeuwt verjaardag LOL. Ik verheug me op jouw creatie voor de komende maand. Groetjes, Imke

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s